Kapr na bilinkovém másle

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Kapra rozpůlíme vyřízneme páteř a naporcujeme. Osolíme
2 pomoučíme a obalíme v rozšlehaném vejci a pečeme na rozpáleném
3 oleji z obou stran. Pokrájíme na drobno cibuli, okurku, kapary,
4 sardelky a zelenou petrželku a toto spolu s citronovou kůrou
5 podusíme na másle. Přidáme bílé víno citronovou šťávu , na to
6 položíme porce kapra a vše společně podusíme asi 15 minut.
7 Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezití...
 · 00:30
Rybí ragů na starořecký způsob
Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou bazalkou a necháme odležet. Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme kořenovou zeleninu,...
Filé zapečené s nivou
Filé posypeme kořením na ryby a na pánvi zprudka opečeme. Vložíme do vymazaného pekáčku. Filé zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme nivou. Dám...
Candát sečského chataře
Candáta nakrájíme na porce, osolíme, a v troubě pečeme na másle. Když je ryba skoro měkká, posypeme ji strouhanými oříšky, přelijeme máslem a dop...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...