Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Kapr na hříbkách
 

Kapr na hříbkách

Kapr na hříbkách
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
713x
Autor: neuveden

SUROVINY

1000 g kapra
sůl
80 ml oleje
80 g cibule
200 g čerstvých hříbků
200 g papriky
mletý pepř
200 g rajčat
8 lžic kečupu
200 ml červeného vína.

POSTUP

Očištěného kapra rozkrájíme na porce, osušíme a osolíme. Zprudka opečeme na oleji. Opečené porce vyndáme a na zbytku oleje zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, houby a papriku nakrájenou na plátky. Směs osolíme, opepříme a přidáme na čtvrtky nakrájená oloupaná rajčata a zalijeme kečupem. Směs krátce podusíme a vložíme do ní porce kapra. Zalijeme vínem a dusíme cca 10 minut. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.