Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Kapr na petrželce
 

Kapr na petrželce

Kapr na petrželce
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
676x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg kapra
sůl
pepř
petrželka
100 g másla
1 šálek vývaru
1 citron (šťáva)
1 cibule
0,5 lžičky kari koření
0,5 lžičky muškátového květu
4 rajčata
játra z kapra
1 lžíce sardelové pasty
1 sklenka bílého vína

POSTUP

Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v nasekané petrželce. Na polovině másla porce zprudka po obou stranách opečeme, podlijeme vývarem a hojně pokapeme citronovou šťávou. Na zbytku másla zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kari, muškátový květ, nakrájená a oloupaná rajčata, játra, sardelovou pastu a víno, krátce podusíme. Porce kapra dáme na talíře, šťávu přidáme k omáčce a procedíme přes síto. Omáčkou přelijeme kapra a podáváme s tmavým pečivem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.