Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Kapr na středomořský způsob
 

Kapr na středomořský způsob

Kapr na středomořský způsob
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
701x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

4 kapří steaky (po 150 g)
2 lžičky olivového oleje
1 lžíce suchého bílého vína
2 jemně nakrájené stonky řapíkatého celeru
1 stroužek česneku nakrájený na plátky
150 g červené cibule nakrájené na kolečka
600 g rajčat
1 citron nakrájený na kolečka
1 lžíce rajčatového protlaku
1 lžička cukru
3 snítky rozmarýnu
3 lžíce nasekaného oregana
sůl
pepř

POSTUP

V hlubší pánvi rozehřejte olej s vínem, vložte zeleninu a smažte cca 5–6 minut. Rajčata nakrájejte nahrubo, přidejte s citronem a raj-čatovým protlakem do pánve. Pak přidejte lžičku cukru a vařte asi 3 minuty. Na povrch položte v jedné vrstvě rybí steaky a posypte je rozmarýnem a oreganem. Osolte a opepřete. Pánev přikryjte a nech-te dusit 10–15 minut, až maso ztuhne. Podávejte ozdobené čerstvým rozmarýnem. Jako přílohu můžete podávat rýži nebo chléb
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.