Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Kapr po židovsku i
 

Kapr po židovsku i

Kapr po židovsku i
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
45 min.
Počet zobrazení
736x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

1,5 kg kapr
1 ks petržel kořen
1 ks mrkev
5 dkg celer
4 ks cibule
1 ks pórek
4 zrnka - pepř celý
2 zrnko - nové koření celé
2 ks bobkový list
2 stroužek - česnek
6 ks hříbky
sůl
citronová šťáva

POSTUP

Porce kapra osolíme vložíme do kastrolu na plátky z cibule,
nakrájenou kořenovou zeleninou a pórkem, podlité rozehřátým
olejem. Přidáme koření a česnek. Nožičky hub nakrájíme a přidáme
k rybě, kloboučky polijeme citronovou šťávou a dáme stranou. Rybu
vaříme na mírném ohni asi 25 minut pak ji opatrně vyndáme a šťávu
vaříme ještě asi šé minut, propasírujeme, přidáme kloboučky a
citrnovou šťávu, povaříme a v omáčce porce ryby ohřejeme. Podáváme s chlebem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.