Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Losos na páře
 

Losos na páře

Losos na páře
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2543x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

čerstvé bylinky (šalvěj, rozmarýn, bazalku, saturejku, lebeček,..)
losos
Omáčka:
máslová jíška
mléko
bílé víno
smetana ke šlehání
sůl
muškátový květ
bílý pepř
krevety nebo nakrájené žampiony
Příloha:
vařené brambory

POSTUP

Do hrnce dejte hodně čerstvých bylinek. Například šalvěj, rozmarýn, bazalku, saturejku, lebeček prostě vše co můžete. Bylinky zalijte vodou a povařte. Potom vložte pařák a na něj porce lososa. Přiklopte pokličkou a už navařte. Nechte takto stát asi 10 minut. Během této doby losos nasákne vůni bylinek a bude připraven k podávání. Porce lososa přelijeme omáčkou: Máslovou jíšku přelijeme na půl mlékem a napůl bílým vínem. Přidá se smetana ke šlehání sůl, muškátový květ a bílý pepř. Do omáčky můžeme přidat krevety nebo nakrájené žampiony. Podáváme s vařenými brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.