Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Losos v bylinkové omáčce
 

Losos v bylinkové omáčce

Losos v bylinkové omáčce
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
35 min.
Počet zobrazení
1632x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

3 porce lososa
200 g žampionů
1 lžíce másla
sůl
pepř
petrželka
tymián
omáčka:
125 ml bílého vína
125 ml smetany
1 lžíce másla
2 lžíce sekaných bylinek
sůl
pepř
nálev na vaření lososa: 300ml bílého vína
1 mrkev
1 cibule
3 hřebíčky
bylinky

POSTUP

Nejprve si připravíme omáčku: 125ml bílého vína svaříme za stálého míchání se smetanou na 0,666666666666667 objemu, přidáme máslo, bylinky, osolíme, opepříme a zamícháme.
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Ty podusíme krátce na másle a osolíme. Svaříme 300ml vína, přidáme mrkev a cibuli, do níž jsme zapíchali hřebíček. Vaříme asi 10 minut, pak přecedíme.
Do nálevu vložíme porce lososa a vaříme dalších 10 minut. Vařeného lososa pak z vývaru vyndáme a dáme na mísu. Každou porci zdobíme dušenými žampiony, podlijeme přihřátou omáčkou a posypeme bylinkami.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.