Makrely po Řecku
Postup
1 Makrely dejte do pekáče, osolte, polijte olejem a posypejte tymiánem. pečte 1/2 hodiny. Občas přelijte vypečenou šťávou. Předtím, než budete makrely podávat přidejte k nim vypeckované olivy a ve šťávě je nechte 10 minut dobře prohřát. To je všechno. Nejlepší příloha je dobrý, bílý chleba.
Mohlo by Vás zajímat
Postup přípravy: Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme pod...
· 00:44
Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet.
Okurčičky posekáme, bylinky posekáme. Řeřichu nahrubo posekáme. Spolu s okrčičkami a...
· 00:35
Steaky z lososa naložíme do pepře, soli, citrónové šťávy a česneku. Necháme marinovat asi 1 hodinu. Šalotky, rajče a mango nakrájíme na jemno, př...
Smícháme zakysanou smetanu, trochu rozpuštěného másla, najemno nasekanou cibuli a rozmělněnou kostku MAGGI Bylinek bazalka a tymián.
Porce ze ž...
· 00:30 ·
Komentáře