Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Otavský pstruh na bylinkách
 

Otavský pstruh na bylinkách

Otavský pstruh na bylinkách
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
987x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: Tescoma prima vařečka - 18.2.2004 - TV

SUROVINY

2 ks pstruha duhového
6 brambor
200 g Mozarelly ve slaném nálevu
1 citrón
čerstvý tymián
čerstvá bazalka
čerstvý rozmarýn
sušený šafrán
bílý pepř
sůl
olivový olej
zelenina na ozdobu

POSTUP

Očištěného pstruha pokapeme citrónem, necháme chvíli odležet a pak osolíme, okořeníme, posypeme tymiánem a dovnitř vložíme bazalku. Opečeme dozlatova. Brambory rozkrájíme na čtvrtky, promícháme s olejem a se šafránem. Dáme je na plech a necháme zapéct. Před podáním je poklademe plátky Mozarelly, posypeme sekanou bazalkou a rozmarýnem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.