Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Pečený kapr na víně a kmíně
 

Pečený kapr na víně a kmíně

Pečený kapr na víně a kmíně
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
55 min.
Počet zobrazení
1554x
Autor: neuveden

SUROVINY

8 plátků porcovaného kapra
sůl (podravka)
kmín celý
citronová šťáva
máslo
bílé suché víno

POSTUP

Naporcovaného kapra na podkovy (půlpodkovy se lépe pečou) nasolíme, pokapeme citronovou šťávou, pokmínujeme kůži, na každý podílek kapra dáme lžíci pravého másla a necháme v chladničce 2 hodiny odležet. Poté pečeme v troubě při 200 - 250 stupních asi 40 minut, v průběhu pečení doléváme (podléváme) suché bílé víno, poslední dolití vína by mělo být 3 minuty před koncem pečení (pěkně se vsákne do masa). Podáváme s bramborovým salátem nebo bílým pečivem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.