Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Pikantná dusená ryba
 

Pikantná dusená ryba

Pikantná dusená ryba
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
789x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

1000 g olúpaného filé z čerta
6 paradajok
2 mrkvy
2 stopky zelerovej vňate
2 cibule
6 strúčikov cesnaku
4 lyžice rastlinného oleja
2 lyžice papriky
300 ml rybacieho vývaru
4 bobkové listy
mleté čierne korenie
soľ
Omáčka:
30 g masla
300 ml rybacieho vývaru
150 g kokosovej múčky
1 stredná cibuľa
1 jablko
1 a 0,5 lyžice pšeničnej múky
1 čajová lyžička mletej rasce
1 čajová lyžička mletého koriandra
0,5 čajovej lyžičky mletého ďumbieru
0,5 čajovej lyžičky mletých klinčekov
0,25 štvrť čajovej lyžičky chilli korenia.

POSTUP

V panvici necháme zovrieť rybací vývar a pridáme kokosovú múčku. Necháme múčku 30 minút lúhovať, potom vývar precedíme. V panvici rozpustíme maslo, pridáme cibuľu a jablko, dusíme 3 až 5 minút domäkka. Pridáme mletú rascu, koriander, ďumbier a chilli korenie. Varíme 2 až 3 minúty. Do misky nasypeme pšeničnú múku, pridáme 35 až 55 ml kokosového mlieka a vymiešame na jemnú pastu. Necháme zovrieť. Keď primiešame pastu z pšeničnej múky omáčka zhustne, posolíme, okoreníme. V hrnci rozpálime olej, pridáme cibuľu, papriku a pražíme. Prilejeme rybací vývar, nakrájané paradajky, cesnak, bobkové listy, zeler, karotku, mierne osolíme a okoreníme. Zmes necháme zovrieť. Pridáme pikantnú omáčku, premiešame a opäť necháme zovrieť. Nakoniec pridáme na kocky nakrájané rybie mäso, prikryjeme a necháme mierne vrieť 12 až 15 minút. Vyberieme bobkový list a dochutíme. Podávame v miskách s chrumkavou plackou a s varenou ryžou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.