Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Plněný pstruh obalený slaninou
 

Plněný pstruh obalený slaninou

Plněný pstruh obalený slaninou
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
1447x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

Máslo k vymazání pekáče
4 vykuchaní a očištění pstruzi
12 ančoviček(sardelek) v olivovém oleji
2 jablka, oloupaná, odjádřená, nakrájená na plátky
4 lžičky nasekané máty
2 lžičky tymiánu
1 citrón
12 plátků uzené tučné slaniny
sůl a pepř

POSTUP

Do vymytých břišních dutin vetřeme sůl a pepř, rozdělíme mezi ně okapané,nasekané ančovičky, pokrájená jablka, nasekanou mátu, tymián a zakápneme šťávou z citrónu. Pstruhy osolíme a opepříme a s výjimkou hlav a ocasů je postupně omotáme třemi plátky uzené slaniny tak, aby se překrývaly. Pstruhy dáme do máslem vymazaného pekáče volnými konci slaniny dolů. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 20 minut. Pstruhy po 10 minutách obrátíme. Podáváme s vařenými brambory a dušenou zeleninou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.