Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Pražma nakyselo
 

Pražma nakyselo

Pražma nakyselo
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
761x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

2 pražmy
10 lžic balsamicového octa
4 jarní cibulky
1 čili paprička
1 stroužek česneku
1 červená čekanka
olivový olej
hrst bazalky
sůl
pepř

POSTUP

Ryby na povrchu nařežeme. Z oleje, octa, prolisovaného česneku nasekaných bylinek a soli připravíme marinádu. Tu pak vetřeme z obou stran do ryb, lehce je opepříme a necháme 10 minut odstát. Potom je na pánvi zprudka opečeme a zasypeme pokrájenou čekankou, cibulí a pálivou papričkou. Pak vše dáme do trouby na 10 minut zapéct. Po upečení a před servírováním polijeme dresinkem z octa, oleje a bylinek.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.