Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Pstruh pečený po šumavsku a šťouchané brambory
 

Pstruh pečený po šumavsku a šťouchané brambory

Pstruh pečený po šumavsku a šťouchané brambory
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2040x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: Tescoma prima vařečka - 1.1.2004 - TV

SUROVINY

1 Ryby - pstruh
Sůl podle potřeby
Pepř - bílý podle potřeby
Kmín - drcený podle potřeby
1 Smetana - zakysaná
Mléko podle potřeby
Olej podle potřeby
100 g Máslo
300 g Houby
2 Vejce
1 Citrón
Vývar - rybí podle potřeby
Brambory 250 g (šťouchané brambory)
Maso - slanina 200 g (šťouchané brambory)
Cibule 230 g (šťouchané brambory)
Olej podle potřeby (šťouchané brambory)
Sůl podle potřeby (šťouchané brambory)

POSTUP

Očištěného pstruha lehce osolíme, opepříme a naložíme do kyselé smetany, kterou jsme si trochu rozředili mlékem. Necháme ho marinovat alespoň 24 hodin. Před přípravou pstruha vyjmeme, necháme okapat, dáme na pánvičku vymazanou máslem, podlijeme vývarem a dáme péci do trouby. Když je pstruh skoro pečený, orestujeme si na másle houby, lehce je osolíme a okmínujeme. Šťávu z pstruha slijeme, přidáme orestované houby a zalijeme rozšlehanými a osolenými vejci. Necháme srazit na omeletu, při podávání pstruha touto omeletou překrýváme. Zdobíme citrónem.Šťouchané brambory: na pánvi orestujeme najemno nekrájenou cibulku spolu se slaninou nakrájenou na kostičky, přidáme vařené brambory a společně orestujeme, osolíme, opepříme a rozšťoucháme přímo na pánvi. Necháme ještě chvilku orestovat a při podávání zdobíme nasekanou čerstvou petrželkou nebo pažitkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.