Pstruh s omáčkou z bílého vína

0 hodnocení00:25
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Zutaten:
  • Forellen á 350 g, Salz und frisch gemahlener Pfeffer, 200 g Wurzelgemüse (Lauch, Sellerie, Karotten), 2 EL Öl, 0,25 l trockener Weißwein, 0,25 l frische Sahne, 200 g gekochte Kartoffeln, 100 g Tiefkühlerbsen, 1 EL gehackte Petersilie. 2
  • Z

Postup

1 ubereitung:
2 Die ausgenommenen Forellen kurz auswaschen und würzen. Das kleingeschnittene Wurzelgemüse im heißen Öl kurz anrösten, mit dem Wein ablöschen und die Forellen darauflegen. Bei geschlossenem Topf 12 bis 15 Minuten garen. Die Fische herausnehmen und warm stellen.
3 Die Sahne unter die Weinsauce rühren, 2 bis 3 Minuten kochen lassen und dann die in Würfel geschnittenen Kartoffeln, die Erbsen und Petersilie zugeben. Weiter 3 bis 4 Minuten erhitzen. Die Fische darauflegen und wenn nötig nochmals erwärmen und nachwürzen

Mohlo by Vás zajímat

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezití...
 · 00:30
Mořský okoun s bylinkovou omáčkou
Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Okurčičky posekáme, bylinky posekáme. Řeřichu nahrubo posekáme. Spolu s okrčičkami a...
 · 00:35
Marinované filé
Na velmi drobno nasekáme cibuli, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou sm...
 · 
Burgundský pstruh
Pstruží filátka nejprve zbavte všech kostí - s trpělivostí mnicha odstraňte pinzetou i ty nejdrobnější kůstky; pak rybí maso posypte tymiánem, os...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...