Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Pstruh s omáčkou z bílého vína
 

Pstruh s omáčkou z bílého vína

Pstruh s  omáčkou z bílého vína
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
2
Časová náročnost
25 min.
Počet zobrazení
13x
Autor: Jílek

SUROVINY

Zutaten::
2 Forellen á 350 g, Salz und frisch gemahlener Pfeffer, 200 g Wurzelgemüse (Lauch, Sellerie, Karotten), 2 EL Öl, 0,25 l trockener Weißwein, 0,25 l frische Sahne, 200 g gekochte Kartoffeln, 100 g Tiefkühlerbsen, 1 EL gehackte Petersilie.
Z

POSTUP

ubereitung:
Die ausgenommenen Forellen kurz auswaschen und würzen. Das kleingeschnittene Wurzelgemüse im heißen Öl kurz anrösten, mit dem Wein ablöschen und die Forellen darauflegen. Bei geschlossenem Topf 12 bis 15 Minuten garen. Die Fische herausnehmen und warm stellen.

Die Sahne unter die Weinsauce rühren, 2 bis 3 Minuten kochen lassen und dann die in Würfel geschnittenen Kartoffeln, die Erbsen und Petersilie zugeben. Weiter 3 bis 4 Minuten erhitzen. Die Fische darauflegen und wenn nötig nochmals erwärmen und nachwürzen
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.