Pstruzi po rusku

0 hodnocení00:25
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • pstruzi 4
  • másla 150 g
  • sůl
  • mletý pepř
  • hladká mouka
  • petrželová nať

Postup

1 1. Očištěné pstruhy rozřízneme po délce, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
2 2. Pomoučněné porce ryb opečeme na rozehřátém másle po obou stranách.
3 3. Opečené ryby ještě na talíři přelijeme rozehřátým máslem a posypeme nasekanou petrželkou.

Mohlo by Vás zajímat

Nakládané ryby na kyselo
Postup přípravy: Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme pod...
 · 00:44
Mořský okoun s bylinkovou omáčkou
Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Okurčičky posekáme, bylinky posekáme. Řeřichu nahrubo posekáme. Spolu s okrčičkami a...
 · 00:35
Losos s mangem a zázvorem
Steaky z lososa naložíme do pepře, soli, citrónové šťávy a česneku. Necháme marinovat asi 1 hodinu. Šalotky, rajče a mango nakrájíme na jemno, př...
Žralok s maggi Bylinkami
Smícháme zakysanou smetanu, trochu rozpuštěného másla, najemno nasekanou cibuli a rozmělněnou kostku MAGGI Bylinek bazalka a tymián. Porce ze ž...
 · 00:30 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...