Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Rybí závitky se špenátem, modrým sýrem a smetanovou omáčkou
 

Rybí závitky se špenátem, modrým sýrem a smetanovou omáčkou

Rybí závitky se špenátem, modrým sýrem a smetanovou omáčkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
753x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

300 g filet z tresky pestré (aljašské)
200 g sekaného listového špenátu (mraženého)
200 g sýra s modrou plísní (Niva)
2 PL olivového oleje
50 g másla
1 stroužek česneku
sůl
pepř
muškátový oříšek
párátka
Na omáčku:
50 g másla
250 ml smetany
200 g strouhaného eidamu

POSTUP

Na hlubší pánev s rozpáleným olejem dáme 1 celý stroužek česneku, krátce orestujeme, vyjmeme a přidáme lehce rozmrazený špenát, asi 5 minut podusíme, osolíme, opepříme a dochutíme špetkou strouhaného muškátového oříšku a nakonec vmícháme nadrobený plísňový sýr. Pak už nevaříme

Rozmrazené filety osolíme, opepříme, potřeme směsí ze špenátu a sýra, vytvoříme závitky, které spojíme párátky. Složíme je do zapékací misky vymazané máslem a na každý položíme ještě plátek másla. Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů dozlatova.

Smetanovou omáčku připravíme z 20 g rozehřátého másla, do kterého přilijeme smetanu, vše uvedeme do mírného varu, osolíme a přidáme eidam. Povaříme až do zhoustnutí. Na talíři hotovou omáčku přelijeme přes zapečené závitky.

Zdroj: Obal rybích filet Nowaco


Doporučená příloha:
vařená rýže
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.