Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Sleď smažený, v ovesné mouce obalovaný
 

Sleď smažený, v ovesné mouce obalovaný

Sleď smažený, v ovesné mouce obalovaný
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Počet zobrazení
934x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

6 plátků ze sledě
3 lžíce obyčejné mouky
2 vajíčka
8 lžic ovesné mouky
4 lžíce másla (nakrájeného na kousky)
2 citróny (na kolečka)
čerstvou petržel
hnědý chléb

POSTUP

Plátky sledě omyjte a důkladně osušte. Všechny pak obalte nejprve v mouce, poté ve vejci a nakonec v ovesné mouce. Ryba musí být obalena po celém povrchu. Ovesnou mouku pořádně přitlačte, aby na plátcích držela. Když už je vše obaleno, rozpusťte na velké pánvi polovinu másla a zahřejte, dokud nezačne pěnit. Pak do másla vložte rybu a na středním plameni opečte dohněda (přibližně 5 minut). Pak rybu otočte a opečte ji i na druhé straně. Nebojte se přidat máslo. Podávejte s petrželkou, kolečky citrónu a krajícem hnědého chleba. Hořčice se rovněž hodí.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.