Španělská směs uzených ryb

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • uzené makrely 150 g
  • uzeného tuňáka 150 g
  • kamenáče 150 g
  • uzeného lososa 150 g
  • vinný ocet
  • oleje 100 g
  • plněných oliv 5
  • černých oliv 5
  • sterilovaných cibulek 100 g
  • kari koření
  • cukr
  • pepř

Postup

1 Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl a malé množství cukru. Zchladlou marinádu nalijeme na směs ryb a zeleniny, zlehka zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Podáváme dobře vychlazené s chlebem nebo pečivem.

Mohlo by Vás zajímat

Rybí ragů na starořecký způsob
Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou bazalkou a necháme odležet. Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme kořenovou zeleninu,...
Nakládané ryby na kyselo
Postup přípravy: Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme pod...
 · 00:44
Pražma v křupavém obalu z rajčat a sýra
Troubu předehřejeme na 180°C. Plech nebo zapékací mísu vytřeme rozehřátým máslem nebo olejem. Do misky dáme nakrájená rajčata, cibuli, rajčatový ...
 · 00:55
0445 - Smažené rybí filé s brambory
Rybí filé obalíme v klasickém trojobalu - hladká mouka (přidáme kořenící směs), vejce a strouhanka. Smažíme po obou stranách dozlatova. Osmažené ...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...