Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Vánoční kapr smažený
 

Vánoční kapr smažený

Vánoční kapr smažený
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
10 min.
Počet zobrazení
933x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: Testudo

SUROVINY

1 kapr, naporcujte
2 citróny
2 vejce
2 lžíce mléka
strouhanka
olej
sůl

POSTUP

1. Rybí porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň 20 minut odležet v chladu. 2. Před smažením rybu poprášíme moukou, namočíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem a obalíme v prosáté strouhance. Smažíme pomalu ve větší dávce tuku, aby se ryba dostatečně propekla, zvlášť když jsou porce silnější. Nejchutnější je ryba smažená ve fritovacím hrnci. 3. Smažené porce ryby necháme okapat na ubrousku, ozdobíme je plátkem citrónu a snítkou petrželky a podáváme s bramborovým salátem nebo s bramborovou kaší. Doba přípravy: 10 min Doba vaření: 35 min Hotovo za: 45 min
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.