Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Znojemský pstruh
 

Znojemský pstruh

Znojemský pstruh
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
35 min.
Počet zobrazení
725x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: Jiří Jílek

SUROVINY

4 čerstvé pstruhy
20 g MAGGI Harmonie Chuti
1 g bílého pepře z mlýnku
100 g cibule
40 g margarínu
40 g citronové šťávy
125 ml suchého bílého vína
80 g sladké smetany
1 žloutek
80 g sladkokyselé okurky
10 g zelené petrželky
80 g kaparů a sardelových řezů

POSTUP

Z dobře omytých pstruhů odřízni ploutve a ryby opepři a ochuť MAGGI Harmonií chuti. Oloupanou cibuli nakrájej na tenké plátky. Pekáč vymaž margarínem, poklaď nakrájenou cibulí, dále vlož pstruhy, které zastříkni bílým vínem a citrónovou šťávou. Přikryj druhým pekáčem nebo Alobalem a dus přikryté pstruhy v troubě předehřáté (180 st.C) asi 30 minut. Mezitím rozšlehej žloutek v sladké smetaně a přidej k podušeným pstruhům. Do takto připravené omáčky vlož jemně nakrájené okurky a posekanou zelenou petrželku a dále nasekané kapary a drobně nakrájené sardelové řezy(nemusí být). Případně dosol a podávej.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.