Avgolemono

0 hodnocení00:33
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Rýži dáme do vývaru, osolíme a vaříme doměkka.
2 Vejce s citrónovou šťávou ušleháme do pěny, po částech vmícháme do vroucího vývaru a dále šleháme. Poté necháme vychladnout a uložíme do chladničky.
3 Před podáváním zamícháme a ozdobíme plátky citrónu.

Mohlo by Vás zajímat

Avgolemono
Rýži nasypeme do vývaru, osolíme a vaříme doměkka. Vejce s citronovou šťávou ušleháme do pěny, po částech vmícháme do vroucího vývaru a dále šleh...
00:30
Soupa Avgolemono Jednoduchá polévka z kolébky olympijských her - Řecka
V hrnci smícháme kopr s kuřecím vývarem, přivedeme k varu a vaříme 30 minut. Přidáme rýži a vaříme dalších 15 minut. Těsně před koncem ušleháme v...
00:30 · 01:00
Avgolemono
Rýži nasypeme do vývaru, osolíme a vaříme doměkka. Vejce s citronovou šťávou ušleháme do pěny, po částech vmícháme do vroucího vývaru a dále šleh...
00:30 · 01:00
Avgolemono na všechno možné.
Našlehat vejce po 2min. Za stálého šlehání přidávat zcezenou šťávu a nakonec horký vývar. P.S.: Množství vývaru závisí na tom, jak hustou omáč...
00:30 · 01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...