Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Rýže > Květákové rizoto se šafránem
 

Květákové rizoto se šafránem

Květákové rizoto se šafránem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
1555x
Autor: neuveden

SUROVINY

100 g másla
1,25 hrnku najemno posekané cibule
2,25 hrnku rýže arborio
1 lžička šafránu
9 hrnků lehkého kuřecího vývaru / vařící
4 hrnky na malé růžičky rozebraného květáku
0,75 hrnku čerstvě strouhaného sýra parmigiano-reggiano

POSTUP

Ve velkém těžkém kastrolu rozehřej 50 g másla přidej cibuli a opékej ji za občasného zamíchání asi 7 minut dozlatova .Přisyp rýži a míchej
až je každé zrnko obaleno máslem .Pak přisyp šafrán a míchej další 1 minutu .Plamen zvyš na střední a přidej 2 hrnky vývaru / aby rýže byla právě potopena / Stále míchej až je všechen vývar absorbovaný .Pak k rýži přidej květák a další vývar / asi 0,5 hrnku a stále míchej až je všechen vývar absorbovaný .Proceduru opakuj dokud není rýže měkká , ale na zkus pevná / all dente /Do hotového rizota vmíchej zbylé máslo a strouhaný sýr a podávej na nahřátých talířích .
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.