Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Skopové maso > Dušené skopové maso
 

Dušené skopové maso

Dušené skopové maso
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
2961x
Autor: neuveden

SUROVINY

INGREDIENCE: 500g skopového
750 g brambor
500 g bílého zelí nebo kapusty
3 cibule
100 g slaniny
pepř; kmín
0,5 l vývaru.

POSTUP

Libové skopové maso nakrájíme na malé kousky, loupané syrové brambory na kostky a bílé zelí nebo kapustu na proužky. Zelí před krájením spaříme. Nyní vezmeme hrnec s těsným uzávěrem a na jeho dno navrstvíme kostičky slaniny. Po slanině přijdou kostky brambor, potom kousky masa, po nich proužky zeleniny a potom opět brambory, maso, zelenina atd., až vše končí. bramborami. Na každou vrstvu přijde přitom sůl; pepř, kmín a v tuku osmažená na drobno nakrájená cibule. Na všechno nalijeme vývar, hrnec dobře uzavřeme a necháme dusit 1 – 1,5 hodiny.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.