Kebab

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • skopového (jehněčího masa) 100 g
  • stroužky česneku 3
  • sůl

Postup

1 Maso nakrájíme na kostky asi 5 cm, opepříme, potřeme je česnekem utřeným se solí a pokropíme vínem. Jinou chuť získá maso marinované v chilli omáčce. Necháme odležet nejlépe několik hodin, pak maso napichujeme na špízy, prokládáme je cibulkami a za častého otáčení a potírání máslem grilujeme. Maso můžeme prokládat i plátky slaniny, zelenými paprikami a podobně.

Mohlo by Vás zajímat

Skopový kebab
Vemte skopové, podle chuti osolte, přidejte citrónovou šťávu, česnek, zázvor, chilli, garam masalu, římský kmín, mletý koriandr, mango prášek a k...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...