Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Smetanové omáčky > Kyselo mistra Šmerdy
 

Kyselo mistra Šmerdy

Kyselo mistra Šmerdy
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
2974x
Autor: Testudo

SUROVINY

400 g libového vepřového
200 g žampionů
300 g kysaného zelí
100 g libové anglické slaniny
šlehačka
1 velká cibule
sůl
pepř
drcený kmín

POSTUP

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme společně se slaninou nakrájenou na jemné nudličky. Přidáme vepřové maso nakrájené také na nudličky. Dusíme ve vlastní šťávě do poloměkka. Přidáme nasekané žampiony, pokrájené, vyždímané kysané zelí. Když je maso měkké, přidáme šlehačku a krátce povaříme. Během vaření podle chuti osolíme, opepříme a pokmínujeme. Jako přílohu doporučujeme knedlíky a ty hrnkové ty snad k tomu patří nejvíc. :) Doporučená příloha: Knedlíky
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.