Lahůdková huspenina
Postup
1 Koleno, nožičky a mrkev uvaříme doměkka, obereme, kůži pomeleme. Maso necháme vychladnout a pokrájíme na kostičky. Cibuli a okurky nastrouháme, mrkev nasekáme na kostičky.
2 Pokrájené maso s umletými kůžemi ještě trouchu povaříme, odstavíme, do horké směsi, vmícháme všechnu zeleninu, podle chuti osolíme a opepříme a směs vlijeme do kameninové nádoby. Vychladlé dáme do lednice. Druhý den vyklopíme.
Mohlo by Vás zajímat
Maso každé samostatně, natěsnejte do 3 menších hrnců. Pod maso dejte plátky cibule a obložte mrkví.
Masox povařte v 1 l vody, osolte a opepřet...
· 00:35 ·
Tvarůžky pomeleme s vejci a vymícháme nebo vyšleháme s margarínem, cibulkou a hořčicí. Upravíme do libovolného tvaru a ozdobíme dílky rajčat a ze...
· 00:15 ·
Maso nakrájené na centimetrové kousky vložte do vařící vody, nechte přejít varem, vsypte do sýta a propláchněte studenou vodou.
Do 1 litru vař...
· 00:30 ·
Kolienko a nožičky dôkladne očistíme a myjeme. Nožičky presekneme po dĺžke a potom napoly, zalejeme vodou a dame varit i s kolienkom. Pridáme soľ...
· 03:00 ·
Komentáře