Paštika z kuřecích jater
Postup
1 1. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a orestujeme na másle mírně dozlatova, přidáme tymián, očištěná kuřecí játra a dobře propečeme, zakápneme portským a necháme zchladnout.
2 2. Játra dobře rozmixujeme, vložíme do formy (opět můžete vyložit fólií), sklepneme, zakryjeme fólií nebo alobalem a zatížíme (podle tvaru nádoby třeba litrem mléka) a necháme 24 hodin v lednici ztuhnout.
Mohlo by Vás zajímat
Postup přípravy: Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do pánve na rozpálený tuk a orestujeme. Pak přidáme žampiony, kapii, sojovou om...
· 00:44
Kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a pomalu je na másle opečeme. Přidáme jogurty rozředěné mlékem a ochucené česnekem utřeným se solí, maso do...
Smícháme ingredience na marinádu s kousky Tofu nebo kuřecích kousků, necháme minimálně 20 minut naložené.
Nakrájíme mrkev, bambusové výhonky (...
· 00:40 ·
Komentáře