Rajčata v těstíčku
00:15
Postup
1 Rajčata necháme spařit a opatrně z nich odstraníme slupky. Odřízneme vrchní část a odstraníme semínka. Nyní žampiony podusíme na másle, ochutíme solí, pepřem, pažitkou a přidáme k nim dvě rozšlehaná vejce. Vzniklou směsí naplníme připravená rajčata a přikryjeme je odříznutými vršky.
2 Nyní si připravíme těstíčko. Smícháme mléko, žloutky, mouku, sůl a nastrouhaný eidam. Rajčata v této směsi buď obalíme, nebo jen namáčíme, dokud není vrstva dostatečná. Dobře nám to půjde, když je nabodneme na špejli. Pak je vložíme do rozehřátého oleje a usmažíme.
Mohlo by Vás zajímat
Lilky rozkrojíme podélně napůl, na řezu je osolíme a necháme pustit vodu.
Cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na olivovém oleji dosklovat...
· 01:30 ·
Droždí rozdrobíme do 50 ml vlažné vody, přidáme špetku cukru, rozmícháme a necháme vzejít kvásek (na povrchu se začnou dělat bublinky). Odvážíme ...
· 00:02
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Příprava:
Nejprve podusíme na oleji cibulku,přidáme pečené vepřové maso dále rajčata naplátky a papriku na nudle a dále česnek nakr.na plátky
...
· 00:50
Komentáře