Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Telecí maso > Medailónky s vinou omáčkou
 

Medailónky s vinou omáčkou

Medailónky s vinou omáčkou
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
1
Počet zobrazení
1408x
Autor: neuveden

SUROVINY

300 g telecího nebo vepřového masa
2 g soli
0,2 g černého pepře
8 g mouky
10 ml citrónové šťávy nebo vína (na marinování)
10 ml vína na omáčku
15 ml oleje
5 g másla

POSTUP

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a lehce pokapeme citrónovou šťávou nebo vínem. Necháme uležet dvě až tři hodiny v chladničce. Obalíme v mouce a smažíme v malém množství horkého tuku na středním ohni a neustále obracíme, do té doby až bude maso osmažené do červena. Maso vyjmeme, zalijeme horkou omáčkou z pečeného masa, dochucenou vínem a mletým pepřem. Na medailónky položíme kousky másla a jako přílohu podáváme brambory, dušené zelené fazolky a mrkev.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.