Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Telecí maso > Telecí rosbíf
 

Telecí rosbíf

Telecí rosbíf
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
1
Počet zobrazení
1664x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g telecího masa (nebo hovězího)
20 g cibule
20 g tuku
20 g mrkve
10 g celeru
4 g rajčatového protlaku
3 g mouky
0,5 g červené papriky
20 ml vína
10 g slaniny
0,2 g černého pepře
0,1 g bobkového listu
2 g soli

POSTUP

Umyté a očištěné maso našpikujeme slaninou, osolíme, ovážeme konce a zasmažíme na všechny strany do rezavo-červena. Zalijeme z části vínem a horkou vodou do poloviny výšky masa. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev, celer a rozmíchané rajčatové pyré. Dusíme v troubě do plného změknutí masa. Hotové maso vytáhneme a odstraníme nitě. Šťávu přecedíme, pokud je hustá tak rozmícháme studenou vodou anebo zahustíme moukou, přidáme zbylé víno a vaříme 10 minut. Příloha: rýže nebo pečené brambory
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.