Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Těstoviny > Dvoretický nákyp
 

Dvoretický nákyp

Dvoretický nákyp
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
951x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g kvalitních těstovin (např. penne rigate)
400 g vinné klobásy
2 vejce
100 ml bílého vína
1 malý pórek
1 menší červenou papriku
6 čerstvých žampionů
olivový olej
bobkový list
česnek
polévkové koření
tymián
snítka kudrnky
muškátový květ či oříšek
drcený kmín
strouhanka

POSTUP

Těstoviny uvaříme ve slané vodě se dvěma bobkovými listy.Obsah vinné klobásy vymačkáme do mísy, metlou vmícháme celá rozklepnutá vejce, víno a lžíci olivového oleje.Pokrájený pórek, papriku a žampióny v zapékacím kastrole na rozpáleném oleji krátce orestujeme, okořeníme polévkovým kořením a spolu s okapanými uvařenými těstovinami nasypeme k masové směsi. Přidáme hrubě nasekanou kudrnku, trochu muškátového květu, nebo oříšku, a drceného kmínu a dobře promícháme. Zapékací kastrol vysypeme strouhankou, obsah mísy do něj vyklopíme a v troubě, předehřáté na 200°C, zapékáme 20 - 30 minut
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.