Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Těstoviny > Fusilli s tuňákem
 

Fusilli s tuňákem

Fusilli s tuňákem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Časová náročnost
45 min.
Počet zobrazení
940x
Autor: neuveden

SUROVINY

60 g máslo
petrželka
300 ml smetana
sůl a pepř
4 lžíce citronová šťáva
1 lžíce citronová kůra nastrouhaná
0,5 lžičky výtažek z ančovičky
200 g okapaný tuňák v olivovém oleji
hobliny citronové kůry
400 g těstoviny fusilli

POSTUP

Ve velkém hrnci přivedeme k varu mírně osolenou vodu. Na pánvi rozehřejeme máslo, vmícháme do něj smetanu ke šlehání a citronovou šťávu a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Do omáčky vmícháme citronovou kůru a výtažek z ančoviček (sardelí). Do vroucí vody vložíme těstoviny fusilli a vaříme je 10-20 minut nebo podle návodu na obalu. Důkladně je scedíme. Těstoviny přelijeme omáčkou a promícháme. Tuňáka rozebereme na kousky a opatrně promícháme s těstovinami tak, aby kousky rybího masa zůstaly pohromadě. Pokrm podle chuti osolíme a opepříme, upravíme na mísu, ozdobíme nakrájenou petrželkou a hoblinkami citronové kůry a ihned podáváme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.