Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Těstoviny > Lasaně se zelím
 

Lasaně se zelím

Lasaně se zelím
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1196x
Autor: neuveden

SUROVINY

800 g čínského zelí
2 cibule
1 stroužek česneku
3 lžíce oleje
4 lžíce slunečnicových semínek
3 vejce
250 ml smetany
sůl
250 g ricotty (ital­ský čerstvý sýr)
bílý pepř
9 lasaní (nepředvařených)

POSTUP

1. Čínské zelí nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek na drobné kostičky. 2. Cibuli, česnek a bílé řapíky dusíme asi 5 minut na oleji. Přidáme zelené nudličky zelí, promícháme, přiklopíme a necháme stát na vypnuté plotýnce sporáku. 3. Troubu předehřejeme na 200 °C. Vymastí­me nákypovou formu. Slunečnicová semínka krátce opražíme na pánvi bez tuku. Vejce rozšleháme se smetanou, osolíme. 4. Ricottu nakrájíme na kostky, vmícháme do zelí, osolíme a opepříme. Na dno formy polo­žíme 3 lasaně, poklademe je polovinou zelné směsi a postup opakujeme. Lasaně zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme semínky. Pečeme asi 30 min.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.