Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Těstoviny > Těstoviny s křupavou zeleninou
 

Těstoviny s křupavou zeleninou

Těstoviny s křupavou zeleninou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
30 min.
Počet zobrazení
495x
Autor: labuznik.com 00015

SUROVINY

Ingredience:
500 gramů těstovin (vrtule, kolinka...), 2 větší cibule, 2 mrkve, 400 gramů bílého zelí, 1 zelená paprika, 2 buřty, 4 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, podravka (vegetka)

POSTUP

Příprava:
Těstoviny uvaříme a scedíme. Cibuli nasekáme, buřty nakrájíme na kostičky a dáme dohromady smažit na rozpálený olej. Zelí nakrájíme na proužky (velikost asi 1x3cm), mrkev na kolečka, a papriku na kousky. Když nám cibule začne zlátnout, přidáme do pánve ostatní zeleninu. Ještě chvilku restujeme. Poté podlejeme trouchou vody, dochutíme podravkou a rozetřeným česnekem a dusíme. Dusíme dokud není zelenina křupavě měkká. Pozor, nedusit příliš, úplně měkká a nekřupavá zelenina není to pravé. Horkou zeleninu vmícháme do horkých těstovin a můžem podávat
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.