Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Uzené maso > Čabajské klobásy
 

Čabajské klobásy

Čabajské klobásy
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
10343x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
10 kg vepřového plecka nebo kýty
1 dkg hrubě tlučeného kmínu
27 dkg soli
5 g sanytru (dusičnan sodný, ledek)
1 dkg práškového cukru
5 dkg mletého černého pepře
8 dkg česneku
7 dkg papriky mleté sladké
2 dkg papriky mleté pálivé.
1 měsíc - Doba přípravy je cca neméně

POSTUP

Domácí čabajka Příprava: Maso semeleme nahrubo, přidáme všechno koření, rozetřený česnek a vše důkladně promícháme. Pak se vše důkladně a na těsno nacpe do střev, a nechá uležet v chladu. Třetí den se udí na studeném kouři až po docílení pěkné červené barvy. Necháme uzrát na chladném místě alespoň 1 měsíc. Původní kuchyní tohoto receptu je Maďarsko
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.