Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Uzené maso > Métský salám - Čajovka
 

Métský salám - Čajovka

Métský salám - Čajovka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
11970x
Autor: neuveden

SUROVINY

Suroviny
50 kg vepřové paždíky, pupky
50 kg vepřový bok
100 kg
1 Přísady na
24 g dusitanová solící směs
10 g Rapido Mett AS zrací prostředek s kořením výr.č,8043
Střeva:
Střeva pro vzduch a kouř propustná Ć 40-50mm

POSTUP

Métský salám - Čajovka


Postup výroby:

Dobře prochlazené suroviny předřežeme na desce s otvory Ć 2mm, kutrujeme na jemno se solí a kořenícím přípravkem.Dílo ihned narazíme a necháme zrát 24 - 48 hodin při 18-20°C a 75% vlhkosti vzduchu. Potom udíme studeným kouřem cca. 12 hod.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


Michal
28.12.2012 03:19:07

Co je to "paždika" ??? Něco z podpaží ?? Úžasný

Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.