Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Andaluské medailonky s kapary
 

Andaluské medailonky s kapary

Andaluské medailonky s kapary
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
40 min.
Počet zobrazení
34x
Autor: Jílek

SUROVINY

4 osoby: - Pro
800 g vepřové pečeně
0,5 citrónu
100 ml bílého vína
1 sklenička nakládaných kaparů
sůl, pepř

POSTUP

Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, které osolíme a opepříme. V pánvi zahřejeme olivový olej, vložíme do něj plátky masa a krátce je z obou stran osmahneme. Pak zvýšíme teplotu. Maso přelijeme bílým vínem, jehož část necháme odpařit. Z citrónu vymačkáme šťávu a přidáme k masu spolu s nasekanými kapary. Lehce promícháme a jenom krátce prohřejeme. Podáváme s bílým chlebem nebo bramborami
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.