Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Brněnský drak
 

Brněnský drak

Brněnský drak
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1838x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 až 600 g vepřové kýty
2 lžíce oleje
20 g másla
sůl
mletý pepř
hořčice
křen
kečup
pažitka

POSTUP

Z vepřové kýty si nakrájíme podélné plátky a po celé ploše uděláme zářezy (mřížku). Osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na pánvi na rozpáleném oleji. Přidáme máslo. Jednotlivé porce na povrchu mřížky postříkáme tenkými proužky kečupu, hořčice a posypeme jemně nastrouhaným křenem. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem (dobře k tomu chutná i ladí salát z červeného zelí)
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.