Bůček pro návštěvu

0 hodnocení01:00
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • l kg libovějšího bůčku bez kosti, sůl,,celý pepř, nové koření,česnek,cibule

Postup

1 Příprava:
2 Do vody dáme vařit bůček- přidáme všechny výše uvedené ingredience, pokud máme, můžeme přidat feferonku.Vaříme asi hodinu.Vyjmeme, nech áme zchladnout a potom potřebe kašičkou udělanou ze soli, pepře, papriky sladké i pálivé. Pak zabalíme do alobalu, uložíme do lednice a necháme nejméně 24 hodin uležet. Krájíme na slabé plátky.
3 Doporučená příloha:
4 cokoli pitného - servírovala jsem to na svatbě dcery a mělo to úspěch

Mohlo by Vás zajímat

Vepřový záhorácký závitek
Očištěný vepřový bůček bez kůže vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem.Na sádle osmahn...
Domácí tlačenka
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka. Maso vykostíme a necháme ...
Bůčkové závitky se zelím
Bůček bez kůže nakrájíme na 1 cm silné plátky, naklepeme, posolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Slaninu nakrájíme nadrobno a vyškva...
 · 01:10 · 
Bůčková sekaná se šlehačkou
Libovější bůček a kořenovou zeleninu s česnekem umlít, lze přidat kousek hovězího. V míse okořenit, přidat šlehačku, dobře prohňácat. Vytvarovat ...
 · 00:20
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...