Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Bůček zapékaný s růžičkovou kapustou a houbami
 

Bůček zapékaný s růžičkovou kapustou a houbami

Bůček zapékaný s růžičkovou kapustou a houbami
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1043x
Autor: neuveden

SUROVINY

250 g čerstvých hub
40 g másla
sůl
mletý pepř
500 g kapustiček
150 g vařeného bůčku
3 dl bešamelové omáčky
2 žloutky
60 g nastrouhaného ementálu nebo parmazánu
tuk

POSTUP

Houby nakrájíme na plátky a na rozehřátém másle je doměkka udusíme. Udušené osolíme a slabě opepříme. Očištěné a omyté kapustičky vložíme do osolené vařící vody a bez pokličky je vaříme asi 12 minut, tj. téměř doměkka. Ohnivzdornou mísu vymastíme máslem a na dno rozložíme na plátky nakrájený bůček. Na něj dáme vrstvu povařených kapustiček, na ně podušené houby, které zakryjeme vrstvou kapustiček a pokrm přelijeme bešamelouvou omáčkou promíchanou se dvěma žloutky. Povrch posypeme sýrem a v horké troubě asi 20 minut zapečeme. Příloha: vařené brambory
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.