Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Buřtguláš
 

Buřtguláš

Buřtguláš
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
3073x
Autor: Testudo

SUROVINY

brambory
nějaká uzenina (špekáček, klobása, kabanos, ...)
1 cibule
sůl
kmín
sladká paprika
olej
voda

POSTUP

Nejdřív je potřeba nakrájet nadrobno cibuli a oloupat a nakrájet uzeninu. Taky si najdeme někoho, kdo nám oškrábe a na kostičky nakrájí brambory. Pak do velkého hrnce (nejlepší je s tlustým dnem, aby se poživatiny nepřipalovaly) nalijeme trochu oleje. Když působením horka ze sporáku začne být horký, nasypeme na něj cibuli i uzeninu a smažíme dokud cibulka nezačne skoro zlátnout. Pak přidáme kmín a papriku, zamícháme, přihodíme brambory, zamícháme, zalijeme vodou (asi tolik vody, co brambor), zamícháme, osolíme, zamícháme. Vaříme. Občas mícháme. Jakmile už jsou brambory rozvařené a guláš zahustí, servírujeme do hlubokých talířků.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


Miky
25.02.2012 19:37:27

Doporučuji cibuli restovat samotnou hodně do tmava, poté dosypat koření a uzeninu současně a restovat. Brambory dovařit do "průhledných rohů" na řezech

Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.