Čína se zeleninou

0 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na 4 porce

  • vepřového masa (kýta, plecko) 0,5 kg
  • velké cibule 2
  • kari koření (vegeta kari)
  • worchestrová omáčka, kečup, sůl
  • mražená zelenina

Postup

1 Cibuli najemno nakrájíme a osmahneme na oleji, pak přidáme pokrájené vepřové maso na kousky, kari koření, worchestrovou omáčku, kečup, trošku soli (opatrně!). Podlijeme 1 hrnkem vody a dusíme dokud maso nezměkne. Když je maso měkké přidáme mraženou zeleninu. Nakonec zahustíme jíškou.

Poznámka

*

Mohlo by Vás zajímat

Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Vepřové na houbách
Vepřovou krkovici dobře omyjeme, osušíme a potřeme sladkou paprikou, solí a pepřem. Maso vložíme do vymaštěného pekáče a pečeme v předehřáté trou...
Vepřové koleno na pivě se šťouchanými bramborami
1. Vepřové koleno vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky a do masa řádně vetřeme hořčici, sůl, pepř, kmín, sladkou papriku a česnek krájený najemno....
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...