Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Čínské maso
 

Čínské maso

Čínské maso
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Časová náročnost
45 min.
Počet zobrazení
1031x
Autor: Karea

SUROVINY

800 g vepřového masa
2 lžičky pepře
česnek
sůl
1 lžička hladké mouky
2 lžíce oleje
1 žloutek
4 cibule
olej na smažení

POSTUP

Maso trochu rozklepeme a nakrájíme na menší kousky. Přidáme pepř, sůl, utřený česnek, hladkou mouku, olej, nakrájenou cibuli a žloutek. Směs necháme 24 hodin odpočinout v lednici. Potom směs podusíme na tuku asi 15 minut Příloha: Hranolky, salát. Energetická hodnota: cca 2908 kJ (696 kcal)
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.