Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Cipískovo tajemství
 

Cipískovo tajemství

Cipískovo tajemství
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1416x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g vepřové kýty
120 g vepřových jater
100 g anglické slaniny
120 g vepřového sádla
1 větší cibule
100 g kapie
sůl
mletý pepř
worcester
feferonka
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce hořčice
2 dcl vývaru z kostí

POSTUP

Z kýty nakrájíme přes vlákno plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme krájená játra a osmahneme. Na plátky masa navršíme osmahnutá játra na silnější nudličky nakrájenou anglickou slaninu, nakrájené feferonky a kapii. Plátky přehneme sklepneme paličkou a opečeme na rozehřátém másle. Opečené porce vyjmeme, výpek zaprášíme moukou osmahneme, přidáme hořčici, osmahneme a zalijeme vývarem, rozmícháme, přidáme worcester, osolíme, povaříme a přecedíme na jednotlivé porce.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.