Delikátní vepřové v pomalém hrnci
Postup
1 Maso rozdelte na dva díly a dejte je do pomalého hrnce. Smíchejte vsechny ostatní ingredience a nalejte je na maso.
2 Varte zakryté na LOW 8-9 hodin, nebo na HIGH polovinu této doby.
3 Omácku lze zahustit trochou Maizeny rozmíchané ve vode.
4 Doporučená příloha:
5 Rýze, brambory, testoviny.
Mohlo by Vás zajímat
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
· 01:15 ·
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Vepřové plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrájen...
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Komentáře