Delikátní vepřové v pomalém hrnci

Delikátní vepřové v pomalém hrnci
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • asi 1250 g libového veprového masa
  • rajské omácky 225 ml
  • sojové omácky 180 ml
  • cukru 100 ml
  • práskové horcice 2 PL

Postup

1 Maso rozdelte na dva díly a dejte je do pomalého hrnce. Smíchejte vsechny ostatní ingredience a nalejte je na maso.
2 Varte zakryté na LOW 8-9 hodin, nebo na HIGH polovinu této doby.
3 Omácku lze zahustit trochou Maizeny rozmíchané ve vode.
4 Doporučená příloha:
5 Rýze, brambory, testoviny.

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...