Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Domácí tlačenka
 

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1972x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 kg vepřové hlavy
3 kg vepřového kolena
2 kg vepřových jazyků
1 kg vepřových jater
sůl, mletý pepř, majoránka mleté nové koření
utřený česnek
2 cibule, sádlo na smažení cibule
1 litr vývaru z vařeného masa

POSTUP

Vařené vepřové hlavy a kolena vykostíme, vařený jazyk svlékneme z kůže a podjazyčí vybereme. Libové maso pokrájíme na větší kostky, tučné maso z hlav pokrájíme na drobnější kostky játra nakrájíme na plátky a horkou vodou je sparíme tak, aby nebyla uvnitř syrová, ale ani příliš spařená a tvrdá. Spařená játra potom krájíme na drobnější kostičky. Nyní dáme do nádoby pokrájené maso, jaýyky, játra, na sádle osmaženou cibuli, vývar z masa ze kterého jsme sebrali tuk a vše ochutíme solí a kořeím. Řádně promícháme a lníme do připravených obalů.Zavážeme a vkládáme do vařicí vody, po 2 minutách var stáhneme na 85 - 90 °° C a vaříme 1,5 - 2 hodiny
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.