Dušená játra na cibulce

0 hodnocení01:30snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Cibule
  • slanina
  • játra
  • sůl
  • pepř
  • polohrubá mouka

Postup

1 V papiňáku necháme zpěnit cibulku na slanině a troše sádla, přidáme na kostičky pokrájená játra, pepř, necháme trochu orestovat, zalijeme vodou a zavřeme papiňák. Dusíme asi 20 minut. Pak přelijeme do normálního hrnce, zalijeme vodou (tolik, kolik budeme chtít omáčky), zahustíme polohrubou moukou a necháme 20 min. zavařit.

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...