Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Dušené špízy s vepřovou panenkou a zeleninou
 

Dušené špízy s vepřovou panenkou a zeleninou

Dušené špízy s vepřovou panenkou a zeleninou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Časová náročnost
50 min.
Počet zobrazení
1146x
Autor: kluci v akci

SUROVINY

600 g vepřové panenky
300 g karotky nebo baby karotky
300 g růžičkové kapusty
snítka bazalky
sůl
olivový olej
600 g brambor
máslo
petrželka

POSTUP

1. Z vepřové panenky nakrájíme tenké plátky, lehce je osolíme a na půl hodiny vložíme do marinády vymíchané z olivového oleje a najemno nasekané bazalky. 2. Karotku nakrájíme na krátké špalíčky, růžičkovou kapustu očistíme, větší kapustičky rozkrojíme napůl. 3. Na špízy napichujeme střídavě plátek masa, špalíček karotky, růžičkovou kapustu, lehce potřeme olivovým olejem a takto připravené špízy vaříme v páře s osolenou vodou 15-20 minut. Podáváme s ranými bramborami vařenými ve slupce a oloupanými, s plátkem másla, sypeme sekanou petrželkou (starší brambopry uvaříme v mírně osolené vodě s kmínem).
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.