Dušené vepřové řízky

Dušené vepřové řízky
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • 4
  • vejce - • 1
  • • strouhanka
  • • Planta na smažení
  • • 2 čajové lžičky vegety, mletého papriky
  • 0,5
  • cibule - • 1
  • 4
  • • sůl

Postup

1 Řízky naklepeme, okraje narežeme. Obalíme je ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Opražíme je na rozpálenom tuku z obou stran a přeložíme do rendlíku.
2 Ve výpeku spěníme cibuli, prolisovaný česnek a ostatné ingredience. Směs dáme na maso, podlejeme ho trochou vody a udusíme do měkka.

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...